Kookboeken Tips Recensie en Informatie

K

Kookboeken Tips Recensie en Informatie Nieuwe Kookboeken. Welke nieuwe kookboeken verschijnen er binnenkort? Wat zijn de tips voor de beste kookboeken die er verschijnen zijn? Welke bijzondere kookboeken zijn de moeite waard?

Kookboeken Tips Recensie en Informatie

Met grote regelmaat verschijnen er kookboeken. De redactie heeft op deze pagina een selectie gemaakt van tips voor nieuwe boeken over koken, eten en drinken bereiden. Met regelmaat zullen er nieuwe boeken bijgeplaatst en besproken worden. Links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie en bestelmogelijkheden.

Overzicht van Nieuwe Kookboeken 2019 Tips

Het overzicht van nieuwe kookboeken 2019 met tips, recensies en informatie is per maand van verschijnen ingedeeld en daarna op naam van de schrijfster of schrijver. Links op de pagina verwijzen naar uitgebreide informatie, de recensie en bestelmogelijkheden van het kookboek.

Cambodja

Frank Alberti Cambodja Kookboek RecensieEen culinaire reis langs oneindige rijstvelden, eeuwenoude tempels en bijzondere mensen en hun mooie verhalen

  • Schrijver: Frank Alberti
  • Soort kookboek: Aziatisch kookboek, Cambodja kookboek
  • Uitgever: Karakter Culinair
  • Verschenen: 25 september 2019
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Inhoud boek: Frank Alberti neemt je mee op een culinaire reis naar Cambodja en haar kleurrijke dorpen en steden, eeuwenoude tempels, smaakvolle markten, oneindige rijstvelden, prachtige stranden en de gastvrije bevolking en hun favoriete recepten. Recepten die soms eeuwenoud zijn en soms in een modern jasje zijn gestoken, maar stuk voor stuk de rijkdom van de Cambodjaanse keuken laten zien…lees verder >

Stoofbijbel

Julius Jaspers Stoofbijbel Recensie Kookboek StoofgerechtenVan hachee tot hazenpeper en van lapskaus tot ossobuco

  • Schrijver: Julius Jaspers (Nederland)
  • Soort kookboek: stoofgerechten
  • Aantal recepten: 150+ stoofgerechten
  • Uitgever: Carrera
  • Verschenen: 31 oktober 2019
  • Omvang: 432 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
  • Inhoud kookboek: Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber. Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe…lees verder >

Indorock

Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch Kookboek RecensieIndonesische smaken in een nieuwe jas

  • Schrijfster: Vanja van der Leeden (Nederland)
  • Soort kookboek: Indonesisch kookboek
  • Uitgever: Nijgh & Van Ditmar
  • Verschenen: september 2019
  • Omvang: 328 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek
  • Uitgeroepen tot Gouden Kookboek 2019
  • Inhoud kookboek: Juist dit gemengde karakter van de Indische keuken maakt dat de kok als geen ander de richting bepaalt. Waar de ene kok teruggrijpt op oude familierecepten, is de ander op zoek naar nieuwe combinaties. Vanja van der Leeden hoort tot die laatste school. Bij de recepten in dit boek heeft zij zich laten leiden door culinaire creativiteit en de wens de gerechten net zo knallend in beeld te brengen als ze smaken. Wat een schitterend boek…lees verder >

Donnie’s kookboek

Snacks & snelle happen bereid door De Fenomeen

  • Donnie's Kookboek Recensie en InformatieSchrijver: Donald Scloszkie (Nederland)
  • Soort kookboek: snacks en fastfood recepten
  • Uitgever: Spectrum
  • Verschenen: 7 november 2019
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Kookboek / Ebook
  • Inhoud kookboek: Dit is Donnie’s vreetschuur. Alles simpel en puur natuur. Voor de hardwerkende studenten. Voor de mensen van vlees en centen. Voor de vegetarische mensen die groen koken en voor de spacers die van het groen roken. Het is een ratatouille aan gerechten. Het is een snelle hap van roti tot salade tot patat…lees verder >

Bijpassende Tips en Informatie