Mikkel Karstad Evergreen recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud van dit Scandinavische groente kookboek. Op 2 februari 2020 verschijnt bij Uitgeverij Terra het nieuwe kookboek over de Scandinavische groentekeuken van de Deense chef Mikkel Karstad. Mikkel Karstad Evergreen Recensie en Informatie Groente Kookboek Als de redactie het boek leest, kun je op… Lees het volledige artikel
Eten en drinken
Sergio Herman – Smaakt naar meer
Sergio Herman Smaakt naar meer recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud van dit nieuwe kookboek met wereldgerechten. Op 1 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo het nieuwe kookboek met recepten van Sergio Herman. Sergio Herman Smaakt naar meer Recensie en Informatie Kookboek Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina… Lees het volledige artikel
Jadis Schreuder – The Lemon Kitchen Kookboek
Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Kookboek recensie en informatie over de recepten en gerechten met citroen. Op 17 april 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe kookboek met citroengerechten van Jadis Schreuder. Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Kookboek Recensie en Informatie Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering… Lees het volledige artikel
Chef Toub – Arabisch Kookboek
Chef Toub Arabisch Kookboek recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud. Op 14 april 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe kookboek van Mounir Toub. Chef Toub Arabisch Kookboek Recensie en Informatie Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Chef Toub, het Arabisch kookboek… Lees het volledige artikel
Pieter Kok Buiten eten – Picknick kookboek
Pieter Kok Buiten eten picknick kookboek recensie informatie over de recepten, gerechten voor barbecue, picknick en op de boot en de camping. Op 7 mei 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het eerste en kookboek van Blond Amsterdam. Pieter Kok Buiten eten picknick kookboek Recensie en Informatie Als de redactie het boek leest, kun je op deze… Lees het volledige artikel
Julius Jaspers – Stoofbijbel
Julius Jaspers Stoofbijbel recensie en informatie over de inhoud van die nieuwe kookboek met recepten voor stoofgerechten. Op 31 oktober 2019 verscheen bij Uitgeverij Carrera het nieuwe kookboek van de bekende kok Julius Jaspers. Julius Jaspers Stoofbijbel Recensie en Informatie Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden… Lees het volledige artikel
Vanja van der Leeden – Indorock
Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch rookboek recensie en informatie over de inhoud van die nieuwe kookboek met moderne Indonesische recepten en gerechten. In september 2019 verscheen bij Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar het moderne en nieuwe Indonesische kookboek, geschreven door Vanja van der Leeden. Vanja van der Leeden Indorock Indonesisch Kookboek Recensie en Informatie… Lees het volledige artikel
Bestek Soorten
Bestek Soorten Uitleg en Informatie. Wat valt er precies onder het begrip bestek? Welke soorten bestek zijn er? Waarvoor gebruik je elke lepel, mes en vork? Op welke manier leg je het bestek neer als je de tafel dekt? Wat valt er onder het bestek? Het begrip bestek omvat het eetgerei dat gebruikt wordt om… Lees het volledige artikel
Rijst & Co Rijstkookboek
Rijst & Co Rijstkookboek recensie en informatie over de inhoud van dit nieuwe kookboek. In juni 2019 is bij Uitgeverij Good Cook dit kookboek met rijsgrechten en rijstrecepten verschenen van Nisha Katona. Rijst & Co Rijstkookboek Recensie en Informatie Als de redactie het kookboek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering… Lees het volledige artikel
Nieuwe Kookboeken Tips en Recensie
Nieuwe Kookboeken Tips en Recensie. Welke kookboeken zijn er recent verschenen? Wat zijn de beste nieuwe kookboeken en hoe goed zijn ze gewaardeerd? Van welke kookboeken heeft de redactie een recensie geschreven? Nieuwe Kookboeken Tips en Recensie Je kunt wel stellen dat er elke week kookboeken verschijnen. Om een idee te geven heeft de redactie… Lees het volledige artikel