Sergio Herman Smaakt naar meer recensie en informatie over de recepten, gerechten en inhoud van dit nieuwe kookboek met wereldgerechten. Op 1 november 2020 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo het nieuwe kookboek met recepten van Sergio Herman.
Sergio Herman Smaakt naar meer Recensie en Informatie Kookboek
Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Smaakt naar meer, het nieuwe kookboek van Sergio Herman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud en recepten van het kookboek met wereldgerechten van Sergio Herman.
Smaakt naar meer
- Schrijver: Sergio Herman (Nederland)
- Soort kookboek: wereldgerechten
- Uitgever: Uitgeverij Lannoo
- Verschijnt: 1 november 2020
- Omvang: 256 pagina’s
- Uitgave: Gebonden Kookboek
Flaptekst van het nieuwe kookboek van Sergio Herman
Sergio Herman maakte een wereldreis om zijn culinaire kennis uit te breiden. Samen met Axel Daeseleire, die even gepassioneerd is over vreemde culturen en producten, ging hij op avontuur. Met ‘eten’ als universele taal verkenden ze verschillende regio’s over de hele wereld.
Dit boek is het resultaat van die tournee: aan de hand van 30 streekgebonden gerechten en tal van culinaire verhalen neemt Sergio je mee op culinaire wereldreis. Van de rijkelijke banketten van de maharadja in India tot de streetfood van Mexico-Stad.
Sergio Herman Informatie
- Geboren: 5 mei 1970
- Geboorteplaats: Oostburg, Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland, Nederland
- Discipline: chefkok, restauranteigenaar
- Gault Millau Chef van het Jaar: 2004, 2009
- Grand Prestige Award: 2013
Bijpassende Tips en Informatie